Γκαρσία: «Πληρώσαμε ακριβά όλα τα λάθη μας»

O Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα οποία όπως χαρακτηριστικά είπε τα πλήρωσε ακριβά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ μεταξύ των δύο ημιχρόνων: «Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ισορροπημένο, ένα καλό παιχνίδι, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε ατομικά λάθη που έκριναν το παιχνίδι. Μας κοστίζει πολύ να δεχόμαστε ένα γκολ τόσο νωρίς. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε την ευκαιρία μας να ισοφαρίσουμε. Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού».

Για το αν είναι και ψυχολογικό θέμα για τον ΠΑΟΚ όταν δέχεται γκολ: «Δεν νομίζω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το αποδίδω αυτό κυρίως στο ότι όταν ο αντίπαλος μας βάζει γκολ απελευθερώνεται και κρατάει περισσότερα την μπάλα και εμείς πληρώνουμε πολύ ακριβά τα λάθη που κάνουμε».

Για τις δηλώσεις του Μαρτίνς και το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο αντίπαλος προπονητής δουλεύει την ομάδα του 2,5 χρόνια εμείς είμαστε μόλις 2,5 μήνες. Δεν το λέω σαν δικαιολογία. Είναι μία πραγματικότητα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, είμαστε ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο