Ούτε στην ΕΠΟ στέριωσε ο Άλαν Σνόντι

Επιβεβαιώθηκε από το Δ.Σ. της ΕΠΟ η περιθωριοποίηση του Άλαν Σνόντι, που βγαίνει εκτός των ορισμών της Super League 1. Ο Βορεϊοιρλανδός, μέχρι πρότινος έβγαζε τους ορισμούς και τους πήγαινε μετά για έγκριση στον Κλάτενμπεργκ.

Ωστόσο  ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν είχε μείνει τόσο ευχαριστημένος από τη διαχείριση του δυναμικού των διαιτητών και τους σχετικούς ορισμούς. Έτσι αποφάσισε να πάρει τελείως πάνω του τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα, βάζοντας στον... πάγο για τον τομέα αυτόν τον Σνόντι.
 
Η άνωθεν εξέλιξη επιβεβαιώθηκε από το Δ.Σ. της ΕΠΟ που ανακοίνωσε τον Κόλινς στη θέση του Σνόντι. Ο Σνόντι θα μπορούσε να είχε ήδη... καρατομηθεί αλλά φαίνεται πως θα βγάλει τη σεζόν έστω για Super League 2 και Football League.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ: Ο κ. Τζέικ Κόλινς αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, στη θέση του κ. Άλαν Σνόντι, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Super League 2 και Football League, αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Κουκουλάκη. Ο Κόλινς είναι εκπαιδευτής VAR  της FIFA και έχει μακρά εμπειρία σε διεθνές επίπεδο στη βελτίωση της ατομικής απόδοσης των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο