Ο Δέλλας θυμήθηκε την ατάκα του Όσιμ

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, μετά τη νίκη της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό έφερε στη μνήμη του παλιά ατάκα του Όσιμ για το ποδόσφαιρο. Οι δηλώσεις του:

"Θέλαμε μία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που το έδειξε σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι με πάθος, δύναμη, γκολ και τύχη από την μεριά μας. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, πετύχαμε το γκολ αλλά με προβληματίζει η εικόνα του δευτέρου μέρους ειδικά στα πρώτα λεπτά.
 
Η τύχη ήταν με το μέρος μας σε ευκαιρίες του Παναθηναϊκού. Πολλές φορές λέμε είναι δίκαιο ή άδικο. Θα επικαλεστώ μία φράση ενός παλιού προπονητή του Παναθηναϊκού. Ξέρετε πως είναι η μπάλα. Άλλοτε σε βοηθάει και άλλοτε όχι. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Παίζει ρόλο και η πίεση που έχουν τα παιδιά. Πιστεύω πως αυτή η νίκη μπορεί να μας δώσει κάτι για τη συνέχεια. Μέρα με τη μέρα εμείς πρέπει να βελτιώνουμε τα αρνητικά και να εμβαθύνουμε τα θετικά. Σίγουρα χρειάζεσαι παίκτες με εμπειρία όπως ο Βάντερσον.

Οι ευκαιρίες είναι για να τις αρπάζεις από τα μαλλιά. Το έκανε ο Νίκος Μελίσσας. Την τύχη την προκαλούμε και εμείς. Να αφιερώσω τη νίκη σε ένα αδικοχαμένο παιδί, τον Γιώργο, που έφυγε νωρίς και την οικογένειά του. Ξέρω ότι είναι δύσκολες στιγμές".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο