Παραιτήθηκε ο Γιώργος Σίμος

Την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης του ΟΦΗ έθεσε ο Γιώργος Σίμος, μετά τη νέα ήττα της κρητικής ομάδας με 3-2 από την ΑΕΛ στο Ηράκλειο. Ο ίδιος ο 42χρονος τεχνικός προχώρησε στη σχετική ενημέρωση, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα. «Το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα. Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες, στον διευθυντή ποδοσφαίρου και στη διοίκηση. Πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Η παραίτησή μου έχει μεταφερθεί στη διοίκηση.

Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και θα μείνει ως οικογένεια. Είναι μια δυσκολία, που θα την ξεπεράσει. Είμαι σίγουρος ότι το γκρουπ θα τα καταφέρει. Δύσκολη στιγμή για μένα. Ήταν τιμή μου. Να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, την διοίκηση, τους παίκτες, τον οργανισμό ΟΦΗ. Θα δίνω όλη μου τη θετικότητα, γιατί δέθηκα με αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα τρομερό δέσιμο», δήλωσε ο Σίμος, που πέρυσι είχε οδηγήσει τον ΟΦΗ σε έξοδο στην Ευρώπη.

Από πλευράς ΠΑΕ δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ενημέρωση για το αν έγινε δεκτή η παραίτηση του προπονητή, κάτι που πάντως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

 

Πηγή κειμένου: ΑΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο