Δεν σταματάνε τα δημοσιεύματα για Φαμπιάνο

Συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν τα δημοσιεύματα στον ελλαδικό τύπο γα τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο. Σημερινό δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας της ΑΕΚ Αθηνών, χαρακτηρίζει «θηρίο» τον 33χρονο τερματοφύλακα, ενώ υπογραμμίζουν ότι είναι ο κορυφαίος του πρωταθλήματος.

Το δημοσίευμα της enwsi.gr:

"Στο πλαίσιο της αγωνιστικής εξέλιξης του κλαμπ, θεωρώ ότι έγκειται και ότι θα παίξει και πολύ καθοριστικό ρόλο, η ενίσχυση στον «άσο». Είναι και περιττό να αναλύσει κανείς τους λόγους για τους οποίους, είναι εξαιρετικά κομβικό να έχει μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί, έναν τοπ τερματοφύλακα, που να εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα.

Γνώμη για παίκτες που δεν έχω δει, δεν εκφέρω ποτέ. Ο Φαμπιάνο είναι βέβαια ένας τερματοφύλακας που γνωρίζουμε, που έχει πάρει πρωτάθλημα με κοτζάμ Πόρτο και που είναι κατά γενική ομολογία, όχι απλά ο κορυφαίος παίκτης της Ομόνοιας, αλλά γενικότερα του κυπριακού πρωταθλήματος. Ένα θηρίο (με 1.97μ. ύψος) που νομίζω πως έχει ανάγκη η ΑΕΚ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια της. Και που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θέλει και σαν τρελός να έρθει. Για να δούμε…"

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο