«Ο Άρης δεν μπήκε σε διαπραγμάτευση για τον Μαέ»

Υφίσταται τελικά ενδιαφέρον, και μάλιστα... ζεστό, του Άρη Θεσσαλονίκης για τονο Ράιαν Μαέ; Ο ελλαδικός σύλλογος φερόταν όχι απλώς να έχει βολιδοσκοπήσει, αλλά να έχει διαπραγματευτεί την απόκτηση του Βελγομαροκινού επιθετικού από την ΑΕΛ, ωστόσο δημοσίευμα ελλαδικής ιστοσελίδας αναφέρει πως οι «κιτρινόμαυροι» ούτε γνωρίζουν ούτε ασχολούνται με την περίπτωση.

Ακολούθως παρατίθεται το σχετικό ρεπορτάζ στο gazzetta.gr:

Ο Άρης δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού της ΑΕ Λεμεσού, Ράιαν Μάε, αν και στην Κύπρο γράφεται ότι οι «κίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Δημοσιεύματα από την Κύπρο εντάσσουν τον Άρη στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης του Ράιαν Μάε και μάλιστα τονίζουν ότι άνθρωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο νησί και διαπραγματεύτηκε την αγορά των δικαιωμάτων του 23χρονου επιθετικού προσφέροντας το ποσό των 500.000 ευρώ. Ωστόσο, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Άρης δεν μπήκε σε σχετική διαδικασία, πολλώ δε μάλλον σε διαπραγμάτευση για την αγορά του ποδοσφαιριστή ο οποίος φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν – έχει σημειώσει 14 γκολ σε 30 αγώνες εκ των οποίων τα έξι σηh διαδικασία των Playoffs. Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, η ΑΕ Λεμεσού έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην πώληση του ποδοσφαιριστή (του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2022) και προσδοκεί να εξασφαλίσει ποσό περί του 1.000.000 ευρώ.

Γενικώς το όνομα του Ράιαν Μάε είναι στην επικαιρότητα εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Για την ακρίβεια, πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχε γραφτεί ότι ο Βέλγος ποδοσφαιριστής (με ρίζες από το Μαρόκο) ήταν στο μικροσκόπιο της Πάρμα καθώς επίσης και της ουγγρικής Φερντσβάρος στην οποία αγωνίζεται ο αδερφός του. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο