Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Τον πήρε... σχεδόν τζάμπα

"Σεφτέ" οι Πειραιώτες για το μεταγραφικό παζάρι με έναν παίκτη έκπληξη. Ποιος είναι, τι θέση παίζει και πόσα χρήματα έδωσαν οι Πρωταθλητές για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα. Μόλις προ τριών ημερών εξάλλου τέλειωσε η μεταγραφή του, καθώς υπήρχε ένα κόλλημα με την πρώην ομάδα του που αξίωνε διάφορα.

Την Πέμπτη (6/5) στο Ρέντη με την ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε για πρώτη φορά νέος παίκτης.

Ποιός ήταν αυτός; Ο Αλγκασίμ Μπα. Μια μεταγραφή που πέρασε από διάφορα... κύματα, ολοκληρώθηκε. Και την Πέμπτη ο 18χρονος μεσοεπιθετικός από τη Γουϊνέα προπονήθηκε για πρώτη φορά με όλη την μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού.

Μόλις προ τριών ημερών εξάλλου τέλειωσε η μεταγραφή του παίκτη, καθώς υπήρχε ένα κόλλημα με την πρώην ομάδα του που αξίωνε διάφορα. Εν τέλει είπε το ναι και ο Μπα την Πέμπτη ήταν με το γκρουπ των μεγάλων και τον είδε και ο Πέδρο Μαρτίνς που, προφανώς, δεν τον είχε δει νωρίτερα ούτε είχε εισηγηθεί θετικά ή αρνητικά αφού δεν είχε γνώμη.

Μένει να δούμε αν θα βγει το... στοίχημα γιατί τέτοιο είναι. Αγωνιστικό στοίχημα. οι ερυθρόλευκοι έδωσαν κάτι παραπάνω από 100 χιλ.ευρώ για να τον αποκτήσουν ελπίζοντας πως θα δικαιώσει τις προσδοκίες και θα τα φέρει πίσω τα χρήματα με το παραπάνω. Αν όχι, δεν χάθηκε και ο κόσμος.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας εξελίξει όλο αυτό, γνωρίζει ότι τίποτα δεν εγγυάται την επιτυχία και κανένα ταλέντο, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν εξελίσσεται απαραίτητα σε παιχταρά. Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο όπου ο Αλγκασίμ Μπα καλείται να δικαιώσει (ή όχι) εκείνους που εισηγήθηκαν την απόκτησή του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο