Στην Ελλάδα ο Εντσάμ, η ΑΕΚ κινείται και για Τζαβέλλα

Μια ανάσα από την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ φαίνεται ότι βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει προφανώς και στο τυπικό σκέλος τη συμφωνία του με την «Ένωση», έχοντας βρει την άκρη και με τη Σέλτικ.

Ο Γάλλος χαφ έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Κέλτες, ωστόσο δεν υπολογιζόταν. Η ΑΕΚ κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, όπως η Γουέστ Μπρομ. Ωστόσο, η «Ένωση» που έδειξε ότι ήθελε πάρα πολύ την απόκτησή του, κατάφερε να φέρει την υπόθεση εκεί που ήθελε, πείθοντας τον Ολιβιέ Εντσάμ να έρθει στην Ελλάδα.

Οι μεταγραφές για την ΑΕΚ δεν σταματούν στον υψηλόσωμο χαφ. Η ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα και δεν αποκλείεται ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ολοκληρώσει την απόκτησή του από την τουρκική Αλάνιασπορ, με την οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια, όντας και εκ των αρχηγών της ομάδας.

Πηγή: Sport-fm.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο