«Δεν είχαν αποτέλεσμα οι επαφές με Ομόνοια, έχει στραφεί αλλού πλέον ο Ολυμπιακός»

Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση Φαμπιάνο! Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna, ο Ολυμπιακός Πειραιώς, μολονότι είναι πια σχεδόν βέβαιο ότι θα χάσει τον Ζοζέ Σα, έχει βγάλει από τη λίστα των υποψηφίων διαδόχων του τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ως δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μετακόμιση του Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς, προκειμένου να καλύψει το κενό του Ρουί Πατρίσιο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter ο γνωστός και έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ρόμς βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με την Γουλβς, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρουί Πατρίσιο στους «τζιαλορόσι».

Στην σχετική του ανάρτηση αναφερόμενος στον Ζοσέ Σα, ο ίδιος αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Ζοσέ Σα θα είναι ο νέος τερματοφύλακας της Γουλβς με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, εάν ο Ρουί Πατρίσιο αποχωρήσει από την ομάδα».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» ήδη έχουν αρχίσει να κινούνται για την απόκτηση τερματοφύλακα, ενώ παρότι βρίσκονταν σε επαφές με την Ομόνοια, για την απόκτηση του αυτές δεν είχαν αποτέλεσμα με συνέπεια οι πρωταθλητές να έχουν στρέψει πλέον το ενδιαφέρον τους αλλού.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο