Ο πονηρός Κρέσπο και αυτό που τον έκανε να πει το «Ναι» στον ΑΠΟΕΛ

Υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο πίσω από τον Ισπανό στόπερ και τι συνέβη πραγματικά με τον ΠΑΟΚ, που τον έκανε να πει το «Ναι» στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ. Ο Χοσέ Κρέσπο είναι εδώ και λίγες μέρες παίκτης του ΑΠΟΕΛ με το μεταγραφικό σήριαλ που αφορούσε το μέλλον του να παίρνει τέλος.

Το δημοσίευμα για τον πονηρό όπως τον χαρακτηρίζουν Κρέσπο

«Ο Χοσέ Κρέσπο είναι εδώ και λίγες μέρες παίκτης του ΑΠΟΕΛ με το μεταγραφικό σήριαλ που αφορούσε το μέλλον του να παίρνει τέλος. Πίσω από την απόφαση όμως του Ισπανού κρύβεται αρκετό παρασκήνιο!

Ξεκινώντας από τον ΠΑΟΚ μπορεί ο Λουτσέσκου να είχε εισηγηθεί τη παραμονή του για ένα ακόμα χρόνο με συμβόλαιο κοντά στις 300.000 ευρώ αλλά οι χειρισμοί της διοίκησης δεν άρεσαν στον Κρέσπο. Στον 35χρονο στόπερ χτύπησε άσχημα το γεγονός ότι πρώτα η διοίκηση ασχολήθηκε με τους Ζίφκοβιτς και Ίνγκασον αφήνοντας αυτόν στο τέλος δείχνοντας ότι δεν καίγονται και τόσο για την παραμονή του.

Όπως φαίνεται λοιπόν ο Κρέσπο είχε ήδη πάρει την απόφαση να αποχαιρετήσει την Τούμπα αλλά το θέμα του το χειρίστηκε πανέξυπνα Χρησιμοποιώντας την πρόταση του ΠΑΟΚ, κατάφερε και βρήκε τα ίδια λεφτά στην Κύπρο αλλά για δύο χρόνια, λέγοντας το «ναι» στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ που και εκείνο με τη σειρά του ήθελε να κάνει «ρελάνς» στον Απόλλωνα Λεμεσού που ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη.

Πονηρός ο Ισπανός ε;».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο