Παρουσίασε Κορμπεράν ο Ολυμπιακός - «Δεν έχουμε πολύ χρόνο...»

Μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού όπως ανέφερε ο Κάρλος Κορμπεράν στις πρώτες του δηλώσεις. Ο Ισπανός τεχνικός αποκάλυψε ότι ήθελε να κάνει ένα διάλλειμα μετά την αποχώρηση του από τη Χάντερσφιλντ αλλά όταν δέχθηκε την πρόταση των ερυθρολεύκων δεν το σκέφτηκε και την αποδέχθηκε.

Ο Κορμπεράν υποστήριξε ότι είναι μεγάλη του τιμή η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, επεσήμανε ότι οραματίζεται έναν Ολυμπιακό που θα είναι τόσο ψηλά όσο και το πραγματικό επίπεδο της ομάδας.

Καταρχήν το πρώτο που θέλω είναι να φέρω τον Ολυμπιακό στο επίπεδο που έχει αυτός ο σύλλογος. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παίζουν με μία φιλοσοφία. Να κυριαρχούν στα παιχνίδια. Να είμαστε η ομάδα που συνηθίζουμε να δείχνουμε. Που κυριαρχεί, που πρωταγωνιστεί και που έχει πρωτοβουλία. Και με τους μεγάλους παίκτες που έχουμε εδώ να πετύχουμε», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Στο ποδόσφαιρο ως προπονητής το πρώτο που έχω στο μυαλό μου είναι να εκμεταλλευτώ τα θετικά από την περίοδο του κ. Μαρτίνς. Πραγματικά δεν έχουμε πολύ χρόνο για να αλλάξουμε το παιχνίδι. Αύριο θα είναι καθοριστικός παράγοντας το ψυχολογικό κομμάτι.
Θέλω να βλέπω την ομάδα μου για 90 λεπτά να επιτίθεται και να δημιουργεί ευκαιρίες. Κάποιες φορές αυτό δεν είναι εύκολο. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία για να είμαστε συμπαγείς. Όταν παίζεις με συμπαγή άμυνα δεν μπορείς να είσαι επιθετικός. Να βρεις την ισορροπία. Κάποιες φορές όταν σκέφτεσαι τον έλεγχο του παιχνιδιού χάνεις τη συγκέντρωση. Προτιμώ την ομάδα μου με τη μπάλα και όχι χωρίς τη μπάλα».

Πηγή: sport-fm.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο