Γιοβάνοβιτς: Η μεταγραφική ευκαιρία της Κύπρου

Η διστακτικότητα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις επιλογές παικτών έχει γίνει αντιληπτή απ’ όλους πλέον. Μετά από τρεις μεταγραφικές περιόδους και τέσσερις μεταγραφές λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας, δεν χρειάζονται άλλα παραδείγματα.

Φυσικά, κάθε τάιμινγκ είναι διαφορετικό. Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ότι αυτή τη φορά δεν έχει την ίδια άνεση με τις προηγούμενες. Επειδή έχουν διαμορφωθεί συνθήκες που προσφέρουν στον Παναθηναϊκό μία μοναδική ευκαιρία για να στεφθεί πρωταθλητής και ο Ιανουάριος φορτώθηκε επικίνδυνα μαζί με τις υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού χρήζει ενίσχυσης, ειδικά μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του Αϊτόρ και του Τρουιγιέ. Επιπλέον, η απώλεια του Παλάσιος έδειξε την ένδεια εναλλακτικών στο ροτέισον του Σέρβου προπονητή.

Ένα πιο εργασιακό περιβάλλον

Εξυπακούεται ότι ουδείς θα υπαγορεύσει στον Γιοβάνοβιτς πότε θα πάρει αποφάσεις. Ο 60χρονος τεχνικός έχει κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίζει όταν και όποτε θέλει. Από την άλλη, η δική του δουλειά θα διευκολυνθεί με πιο έγκαιρες κινήσεις, αφού θα έχει περισσότερες λύσεις για την επάνδρωση της ενδεκάδας και τις παρεμβάσεις στη ροή του 90λεπτου.

Το διάστημα της παραμονής του Παναθηναϊκού στην Κύπρο, θα βοηθήσει τον Γιοβάνοβιτς να επιταχύνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Σέρβος θα βρίσκεται όλη μέρα με τους συνεργάτες του, σε ένα αγωνιστικό περιβάλλον και θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει πιο γρήγορα στο φιλτράρισμα των ονομάτων που έχει στο μπλοκάκι του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο