Ελλάδα: Απαγορευτικό της Αστυνομίας στους οπαδούς της ΑΕΚ

Με ανακοίνωσή της, η Αστυνομία βάζει «φρένο» στην προγραμματισμένη επίσκεψη των φίλων της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας, καθώς και στην πορεία των φιλάθλων με την αποστολή προς το «Γ. Καραϊσκάκης».

«Φρένο» στους οργανωμένους φίλους της ΑΕΚ και στην προγραμματισμένη επίσκεψή τους στο ξενοδοχείο της ομάδας ενόψει του αυριανού ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 9η και προτελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League, έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, απαγορεύει την υπαίθρια συνάθροιση των φίλων της «Ένωσης» έξω από το ξενοδοχείο (17:00), αλλά και την μηχανοκίνητη πορεία των φιλάθλων της προς το φαληρικό γήπεδο, για λόγους ασφαλείας.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για μη ενημέρωση της Αστυνομίας από τους οργανωτές της συγκέντρωσης, με αποτέλεσμα να μην τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης την 15-5-2024 και ώρα 17:00’ σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας όπου διαμένει η αθλητική αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας της «ΑΕΚ», από φιλάθλους του ανωτέρω αθλητικού σωματείου και από ώρα 08:00’ έως 21:00’ της 15-5-2024 κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης σχετικής με την ανωτέρω συνάθροιση καθώς και συνοδείας της αθλητικής αποστολής με μηχανοκίνητη πορεία προς το Γήπεδο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», στο αστικό δίκτυο που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους:

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο