Όλο το story της υπόθεσης Σάρι: Tι «χάλασε» το κόλπο-γκρόσο

Ο Παναθηναϊκός πήγε για το απόλυτο κόλπο-γκρόσο με την περίπτωση του Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά τελικά το σίριαλ με τον πολύπειρο Ιταλό τεχνικό δεν είχε θετικό επίλογο, με συνέπεια οι πράσινοι να στραφούν τελικά στον Ντιέγκο Αλόνσο.

Πριν τρεις εβδομάδες, ο Γιάννης Αλαφούζος ταξίδεψε στην Ιταλία και μίλησε δια ζώσης με τον Σάρι. Έφαγαν μαζί στο σπίτι του Ιταλού τεχνικού, ανέλυσε το πλάνο του Παναθηναϊκού και του προτάθηκε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Ο Σάρι εξέτασε προσεκτικά το πρότζεκ που του παρουσίασε ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά εάν διπλό σοβαρό οικογενειακό ζήτημα, δεν του επέτρεψε τελικά να απαντήσει σε εύκολο χρονικό διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός είχε θέσει ως deadline το Σάββατο (8/6) και από τη στιγμή που δεν έλαβε απάντηση ενημέρωσε την πλευρά του Ιταλού ότι αποσύρει το ενδιαφέρον και στρέφεται σε άλλη επιλογή. Από την πλευρά του, ο Σάρι ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για την υπομονή που έδειξε, ωστόσο τόνισε πως οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν στην παρούσα φάση να φύγει εκτός Ιταλίας και ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένος να περιμένει κάποια πρόταση από τη Serie A.

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο