Παναθηναϊκός: Παρουσίασε την επετειακή φανέλα με Σαραβάκο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μαζί με την Kappa και με στόχο να τιμήσουν τη σχέση συνεργασίας που είχαν συνάψει και στη δεκαετία του '90, παρουσίασαν μια νέα, επετειακή φανέλα για το «τριφύλλι», κερδίζοντας τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή!

Ο Δημήτρης Σαραβάκος ήταν ο καταλληλότερος για να συμμετέχει στο βίντεο της παρουσίασης της εμφάνισης, αφού είχε τιμήσει αυτή τη φανέλα με τις ρίγες από τη σεζόν 1993-1994, κατακτώντας τότε και το Κύπελλο Ελλάδας. 

Η φανέλα είναι στα χρώματα και περίπου στο σχέδιο με την ήδη υπάρχουσα εντός έδρας, όμως, οι κάθετες ρίγες την κάνουν πολύ πιο ιδιαίτερη...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή τη συνεργασία με την Kappa μετά από 2,5 δεκαετίες, ο Παναθηναϊκός θα φορέσει στο Κύπελλο εφέτος μια ειδικά σχεδιασμένη ρετρό φανέλα

Με στοιχεία που παραπέμπουν στην εμφάνιση της σεζόν 1993-94, Παναθηναϊκός και Kappa παρουσιάζουν σήμερα την τέταρτη φανέλα της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, η οποία έχει το χαρακτήρα επετειακής.

Με τις χαρακτηριστικές πράσινες και λευκές κάθετες ρίγες, το σήμα που φόρεσε η ομάδα τις δεκαετίες '80, '90 έως το 2008 σε 3D απεικόνιση, ακόμα και το έμβλημα της Kappa σε μαύρο χρώμα όπως ήταν η φανέλα του 1993-1994, αυτή η επετειακή εμφάνιση δικαιώνει το σλόγκαν που βρίσκεται στο πίσω μέρος της φανέλας στο ύψος της ωμοπλάτης #Back to the green future.

Διατίθεται από σήμερα στο νέο επίσημο κατάστημα του Παναθηναϊκού στην οδό Πανεπιστημίου 58 στην Ομόνοια, όπως και στο e-shop (www.paofc.gr) στην τιμή των 49,90 ευρώ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο