Μπαπέ: 30χιλιάδες για την έρευνα ανέρευσης και του πιλότου στη Μάγχη

Αμέσως μετά τη ανάσυρση και την αναγνώριση του πτώματος του Εμιλιάνο Σάλα, από τα συντρίμμια του αεροσκάφους στη Μάγχη, η οικογένεια του πιλότου, Ντέιβιντ Ίμποτσον, άνοιξε ένα λογαριασμό για να συνεχιστεί η έρευνα τον δικό της άνθρωπο.

Ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος είχε ήδη επιχορηγήσει την έρευνα του Σάλα συνέβαλε αμέσως με το ίδιο ποσό, 27.000 λίρες (πάνω από 30.000 ευρώ).

Μέχρι εχθές είχαν συγκεντρωθεί 118.763 λίρες από 6.875 άτομα. «Παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να πάμε στο σπίτι του τον Ντέιβιντ Ίμποτσον και να του δώσουμε τις τιμές που του αξίζουν», αναφέρεται σχετικά. «Ως οικογένεια, βασιζόμαστε στην καλοσύνη των καλόκαρδων ανθρώπων να μας βοηθήσουν, να βρούμε τον αγαπημένο πατέρα μας, σύζυγος και υιό. Ως οικογένεια προσπαθούμε να συμβιβαστούμε με την τραγωδία και την απώλεια των δύο απίστευτων ατόμων. Το γεγονός ότι η έρευνα διακόπηκε, έκανε την τραγική αυτή στιγμή πιο δύσκολη».

Ο Μπαπέ έκανε την δωρεά με το όνομα Έλιε Λοτίν (το όνομά του είναι Κιλιάν Μπαπέ Λοτίν). Ο Γκάρι Λίνεκερ συμμετείχε επίσης στη συγκέντρωση χρημάτων, δωρίζοντας 100 λίρες στερλίνες και στη συνέχεια έβαλε την σχετική αίτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου έχει πάνω από 7 εκατομμύρια ακολούθους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο