Κλοπή σε υλικό συνέντευξης του Νεϊμάρ!

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος που μίλησε αποκλειστικά με τον Νεϊμάρ για το μέλλον του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, υποστήριξε ότι εκλάπη το υλικό από όχημά του κι η προγραμματισμένη για την Δευτέρα εκπομπή δεν θα μεταδοθεί!

Μπορεί ο Νεϊμάρ να επέστρεψε στο Παρίσι - δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του με τον Λεονάρντο και οι πληροφορίες αναφέρουν επικράτησε ιδιαίτερη ένταση λόγω των πιέσεων του ποδοσφαιριστή γι' αποχώρηση - αλλά η προγραμματισμένη για σήμερα μετάδοση της συνέντευξης που παραχώρησε στη Βραζιλία αναβλήθηκε.

Όπως εξήγησε ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος που μίλησε αποκλειστικά με τον συμπατριώτη του σταρ της γαλλικής ομάδας, Πάουλο Βεργκέιρο, το υλικό εκλάπη από το όχημά του, το οποίο παραβιάστηκε!

Η πρώτη συνέντευξη έγινε την προηγούμενη Πέμπτη (11/7) με το Νέι όμως να θέτει ως προϋπόθεση να μην ερωτηθεί για τα προβλήματα που έχει με την Παρί Σεν-Ζερμέν και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης.

Ωστόσο, ύστερα από επιμονή του δημοσιογράφου έγινε και δεύτερη συνέντευξη το Σάββατο (13/7), στην οποία ο Βραζιλιάνος "δίνει αρκετές πληροφορίες για το μέλλον του". Η εταιρία παραγωγής δεσμεύτηκε να εξαντλήσει όλους τους διαθέσιμους τρόπους για ν' ανακτήσει το υλικό.

Το σίγουρο είναι ότι η προγραμματισμένη για σήμερα εκπομπή δεν θα μεταδοθεί.

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο