Γουάντα Νάρα: "Χειρότερη επιλογή για μένα η Παρί"

Η σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, εξήγησε γιατί η επιλογή της Παρί Σεν-Ζερμέν ήταν η χειρότερη για την ίδια, καθώς θα χρειαστεί να μετακινείται συνεχώς μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας.

ΗΠαρί Σεν Ζερμέν αποτελεί πλέον το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του Μάουρο Ικάρντι, καθώς οι πρωταθλητές Γαλλίας ήρθαν σε συμφωνία με την Ίντερ για το δανεισμό του Αργεντινού επιθετικού έναντι του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ  μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού, Γουάντα Νάρα, εξήγησε γιατί η επιλογή της ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ήταν η χειρότερη για την ίδια και το τεκμηρίωσε με οικογενειακά κριτήρια.

"Η Παρί ήταν η χειρότερη από τις επιλογές που είχαμε γιατί θα πρέπει να μετακινούμαι συνέχεια μιας και τα παιδιά θα συνεχίσουν να πηγαίνουν σχολείο στην Ιταλία.

Τον ήθελαν πολλές ιταλικές ομάδες και θα ήταν πιο πρακτικό, αλλά σκέφτηκαν τον ίδιον. Πήρε μόνο μια μικρή βαλίτσα μαζί του στο Παρίσι. Εγώ θα πηγαινοέρχομαι Ιταλία - Γαλλία", υποστήριξε η Γουάντα Νάρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο