«Βόμβες» από τον πατέρα του Νεϊμάρ!

Μπορεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος να έληξε, όχι όμως και το σίριαλ Νεϊμάρ, το οποίο θα έχει πάρα πολλά επεισόδια ακόμα.

Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι δηλώσεις του πατέρα του Βραζιλιάνου σταρ, ο οποίος στο παρασκήνιο εκδήλωσης νομικής φύσης στο Εδιμβούργο έκανε μερικές εντυπωσιακές αποκαλύψεις: «Ένας Βραζιλιάνος δεν θέλει τίποτα άλλο παρά να βρίσκεται στο μέρος, όπου είναι χαρούμενος. Και εκείνος (ο Νεϊμάρ) ήταν πολύ χαρούμενος στην Βαρκελώνη.

Όταν ο οι φίλοι του από εκεί του ζήτησαν να επιστρέψει, αυτό τον άγγιξε πολύ. Ωστόσο, ήμασταν αδύναμοι διότι δεν υπήρχε καμία ρήτρα που θα μπορούσε να του επιτρέψει να αποχωρήσει κι αυτό έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα.

Προσπαθήσαμε να βρούμε ένα πεδίο συνεννόησης, εμείς κάναμε το καλύτερο για αυτόν», ενώ σύμφωνα με το Fox Sports, ο πατέρας του Νεϊμάρ έκανε μία ακόμα αποκάλυψη, λέγοντας πως: «οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν έχουν ολοκληρωθεί», κάτι που σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα θα επιχειρήσει για ακόμα μία φορά τον Γενάρη να πάρει πίσω τον… άσωτο υιό!

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο