Αρνητική η Μπάγερν να αφήσει Λεβαντόβσκι και Αλάμπα να πάνε στις Εθνικές τους

Η Μπάγερν Μονάχου είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να αφήσει τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Νταβίντ Αλάμπα να δώσουν το παρών στους αγώνες Αγγλία-Πολωνία και Σκωτία-Ελβετία αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.

Ο Χάνσι Φλικ ρωτήθηκε για το θέμα και πρόσθεσε: «Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα» αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Μονάχου δεν θα αφήσει τους δύο ποδοσφαιριστές της να δώσουν τα παρών στους δύο συγκεκριμένους αγώνες στην Μ. Βρετανία, στο τέλος Μαρτίου. 

Αυτή η θέση της Μπάγερν έχει να κάνει με το βρετανικό στέλεχος του κορωνοϊού, μιας και το ρίσκο σύμφωνα με τους Βαυαρούς είναι μεγάλο.Επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ταξιδιωτικές οδηγίες που ισχύουν στην Γερμανία για όσους φτάνουν από την Μ. Βρετανία, όπου υπάρχει υποχρεωτική καραντίνα 10 ημερών. 

«Δεν θελουμε να πάρουμε κανένα ρίσκο. Θέλουμε οι παίκτες μας στην επιστροφή τους στην Μπάγερν να είναι έτοιμοι για προπόνηση. Αυτή η απόφαση θα εξαρτηθεί από πολλά στοιχεία. Αν θα πρέπει να μπει σε καραντίνα, πότε θα είναι στην διάθεση της ομάδας» είπε ο Φλικ. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο