Αποφάσισε να ξεκουραστεί και δεν θα παίξει στο Γιούρο

Χωρίς τον Μάρκο Ρόις θα κάνει την προσπάθειά της για διάκριση η εθνική Γερμανίας στο επερχόμενο Euro 2021. Ο 32χρονος αρχηγός της Ντόρτμουντ ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram πως αποφάσισε να μην λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς έχει ανάγκη να ξεκουραστεί μετά από μια πολύ απαιτητική σεζόν με τους Βεστφαλούς.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Γεια σας. Μετά από μια περίπλοκη, κουραστική και τελικά -ευχαριστώ τον Θεό- επιτυχημένη σεζόν, αποφάσισα μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή να μην πάω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αυτή η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη για μένα γιατί είμαι πάντα γεμάτος περηφάνια όταν μου δίνεται η ευκαιρία να εμφανίζομαι με την εθνική ομάδα της χώρας μου.

Αλλά μετά από μια πολύ έντονη χρονιά για μένα προσωπικά και μετά την επίτευξη των στόχων μου με τη Ντόρτμουντ, αποφάσισα να δώσω στο σώμα μου χρόνο να ανακάμψει!

Θα χρησιμοποιήσω το διάλειμμα έτσι ώτσε να μπορέσω να ξεκινήσω τη νέα σεζόν με τον καλύτερο τρόπο! Εύχομαι στον "Γιόγκι" και στην ομάδα μας το καλύτερο για το Euro και ως οπαδός θα χαρώ και θα κρατάω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα».

Πηγή: Sport-fm.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο