Είπε «όχι» σε πρόταση 150 εκατ. για τον Φατί

Αρνητικά σε πρόταση που της κατατέθηκε για τον Ανσού Φατί η οποία έφτανε τα 150 εκατομμύρια ευρώ απάντησε η Μπαρτσελόνα.

Την εμπιστοσύνη όλων στην Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να κερδίσει ο Ανσού Φατί, κάτι το οποίο μαρτυρούν και τα νούμερά του, με τον 17χρονο άσο των «μπλαουγκράνα με τον ίδιο να έχει δικαιώσει και με το παραπάνω τους διοικούντες για την απόφασή τους να τον αποκτήσουν πέρυσι το καλοκαίρι.

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca» στα γραφεία της ομάδας της Καταλονίας έφτασε τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού πρόταση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ για τον νεαρό άσο, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή καθώς οι παράγοντες της θεωρούν ότι ο παίκτης μπορεί να φέρει στα ταμεία της περισσότερα χρήματα.

Ενδεικτικό είναι άλλωστε το γεγονός, ότι η ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε για τον Φατί αυξήθηκε από τα 170 εκατομμύρια που ήταν μέχρι τώρα στα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά την ομάδα που κατέθεσε την πρόταση των 150 εκατομμυρίων ευρώ, αυτή δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα η Γιουνάιτεντ φέρεται να ήταν αυτή, η οποία προσπάθησε να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της καταβάλλοντας την συγκεκριμένη πρόταση.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο