Μπαρσελόνα: Ο Ντεμπελέ έχει παίξει μόλις το 1/4 του χρόνου που μπορούσε!

Οι τραυματισμοί που υπέστη δεν επέτρεψαν στον Ουσμάν Ντεμπελέ να ξεδιπλώσει το ταλέντο που τόσο πολύ ήθελε. Πόσω μάλλον να πάρει όσο περισσότερα λεπτά συμμετοχής μπορούσε.

Μία από τις πιο ακριβότερες μεταγραφές της Μπαρτσελόνα, δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο Ντεμπελέ, έγινε κάτοικος Βαρκελώνης, το 2017 όταν οι «μπλαουγκράνα» είχαν καταβάλει το ποσό των 107 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, από την Ντόρτμουντ.

Στο πρόσωπο του 23χρονου επιθετικού, έβλεπαν ένα σπουδαίο ταλέντο με μέλλον, που θα μπορούσε να αποτελέσει τον επόμενο ηγέτη της ομάδας. Παρ' όλα αυτά, το αποτέλεσμα και η σημερινή εικόνα του Ντεμπελέ, δεν είναι αυτή που φαντάζονταν τότε οι ιθύνοντες της Μπάρτσα, όταν τον αποκτούσαν.

Από την άφιξή του, έχει παίξει μόνο 4.150 λεπτά από τα 16.200 που έχει δώσει η Μπαρτσελόνα. Δηλαδή το 25,62%. Φυσικά, μεγάλος παράγοντας αυτού του αποτελέσματος είναι οι τραυματισμοί. Ακόμα και όταν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί, δεν έχει κερδίσει τους φίλους της Μπάρτσα με την απόδοσή του. Χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός ότι μετράει μόλις 19 τέρματα σε 75 παιχνίδια (0,25 κατά μέσο όρο). Η καλύτερη του σεζόν ήταν το 2018-19, όταν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 14 φορές. Από εκεί και μετά, το χάος...

Η τρέχουσα σεζόν, χωρίς αμφιβολία, θα σηματοδοτήσει το μέλλον του Ντεμπελέ στο Καμπ Νου, αν και η διοίκηση της Μπάρτσα, δεν αποκλείεται να τοποθετήσει το όνομα του Γάλλου μεσοεπιθετικού στην μεταγραφική λίστα του Γενάρη.

Πάντως, ο ίδιος δεσμεύεται με την Μπαρτσελόνα, μέχρι και τον Ιούνιο του 2022, έχοντας ρήτρα αποδέσμευσης 400 εκατ. ευρώ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο