Έκρηξη κατά του προέδρου: «Με εξαπάτησες»!

Ολομέτωπη επίθεση του Ζοφρουά Κοντογκμπιά κατά του προέδρου της Βαλένθια, Ανίλ Μούρτι, τον οποίο κατηγορεί (πιθανότατα) επειδή δεν τον άφησε να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ως «αντί – Τόμας Παρτέι» - Θα του επιβληθεί βαριά «καμπάνα».

Καζάνι που βράζει εξακολουθεί να είναι η Βαλένθια, παρ' ότι ο προπονητής Χάβι Γκράθια έκανε πίσω στις σκέψεις περί παραίτησης και, προς το παρόν τουλάχιστον, παραμένει στις Νυχτερίδες.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ζοφρουά Κοντογκμπιά, ο οποίος ήθελε να φύγει, όπως έκαναν Σέρχιο Παρέχο, Φρανσίς Κοκλέν, Φεράν Τόρες και Ροδρίγο, αλλά ο σύλλογος δεν τον άφησε, παρ' ότι τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, η Ατλέτικο Μαδρίτης τον προσέγγισε για να τον αποκτήσει ως «αντί – Τόμας Παρτέι».

«Αφού κατέστρεψες ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, έπρεπε να εξαπατήσεις τον προπονητή σου και στο τέλος εμένα. Σε ευχαριστώ Ανίλ Μούρτι» ήταν η πολύ σκληρή επίθεση - μέσω Instagram – του Γάλλου μέσου στον πρόεδρο Ανίλ Μούρτι, χωρίς να διευκρινίζει την «εξαπάτηση», αν και πιθανότατα αναφέρεται στην... μη μεταγραφή του στους Ροχιμπλάνκος του Ντιέγο Σιμεόνε.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο