"Θα είχα πουλήσει τον Μέσι"

Σε μία ενδιαφέρουσα δήλωση που φανερώνει την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα προχώρησε ο Κάρλες Τούσκετς. Ο μεταβατικός πρόεδρος των Καταλανών σχολίασε την υπόθεση Λιονέλ Μέσι τονίζοντας ότι εκείνος θα είχε πουλήσει τον Αργεντίνο σταρ το καλοκαίρι.

"Από οικονομικής πλευράς, θα είχα πουλήσει τον Μέσι το προηγούμενο καλοκαίρι. Δεν θα ήταν το επιθυμητό βέβαια" σχολίασε στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 ο Τούσκετς. Θυμίζουμε ότι ο Μέσι αποφάσισε να μείνει τελικά το καλοκαίρι, όμως το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021, άρα δίνεται το δικαίωμα σε ομάδες να τον προσεγγίσουν απ' τον Ιανουάριο.

Ο Τούσκετς αναφέρθηκε εκτενώς στην οικονομική κατάσταση των μπλαουγκράνα τονίζοντας μάλιστα ότι οι μισθοί του Ιανουρίου δεν θα καταβληθούν.

"Είμαστε ένα συμβουλευτικό Σώμα, δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις. Κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει ότι θα προκύψει ο COVID-19. Η κατάσταση είναι ανησυχητική, όμως έχουμε ελπίδα. Οι παίκτες δεν θα πάρουν τους μισθούς τους για τον Ιανουάριο. Έχουν αναβληθεί, όπως κάποια μπόνους" υποστήριξε.

Όσον αφορά τα σενάρια για επιστροφή Νεϊμάρ σχολίασε: "Αν δεν έρθει ως ελεύθερος, δεν μπορεί να γίνει κάτι. Εκτός εάν ο επόμενος πρόεδρος κάνει θαύματα ή παίκτες πωληθούν και όλα τα χρήματα πάνε στη μεταγραφή".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο