«Δεν είναι βιώσιμος ο μισθός του Μέσι»

Την άποψη ότι ο μισθός του Λιονέλ Μέσι δεν είναι βιώσιμος, με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία, εξέφρασε ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Εμιλι Ρουσάουντ.

«Στην παρούσα κατάστααση του συλλόγου, ο μισθός του Μέσι δεν είναι βιώσιμος, άρα πρέπει να φτάσουμε σε μία συμφωνία μαζί του» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρουσάουντ, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα "AS".

Ο Αργεντινός σταρ έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και πριν λίγους μήνες ζήτησε μεταγραφή, καθιστώντας εξαιρετικά αβέβαιη την παραμονή του στη Βαρκελόνη μετά το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον Ρουσάουντ, όμως, η εξέλιξη αυτή δεν οφείλεται σε οικονομικούς λόγους. «Το πλέον σημαντικό είναι το αθλητικό πρότζεκτ. Όταν είπε ότι θα φύγει, δεν ανέφερε τα χρήματα. Εχει τον υψηλότερο μισθό στον κόσμο. Θέλει να φύγει για να κατακτήσει τίτλους» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε ότι, αν αναδειχθεί νικητής στις εκλογές της 24ης Ιανουαρίου, θα παρουσιάσει στον Μέσι ένα ελκυστικό ποδοσφαιρικό πλάνο, προκειμένου να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Πηγή: ΑΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο