«Μπορούμε να κρατήσουμε τον Μέσι»

Ο Βίκτορ Φοντ θεωρείται, μαζί με τον Ζοάν Λαπόρτα, από τους επικρατέστερους για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, στις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στις 24 Ιανουαρίου 2021.

Ο 48χρονος επιχειρηματίας, μίλησε στην εφημερίδα «Goal», αναλύοντας τον σχεδιασμό που θέλει να εφαρμόσει στην περίπτωση που εκλεγεί.

«Είναι η ώρα της προεκλογικής εκστρατείας, οπότε είναι φυσιολογικό να ακούμε για δημοφιλή ονόματα, αλλά οι φίλαθλοι είναι έξυπνοι και γνωρίζουν για πρώτη φορά στην Ιστορία, ότι δεν στηρίζονται όλα στην υπόσχεση για ένα μεγάλο όνομα. Tώρα, πρέπει να δημιουργήσουμε ενδιαφέρον από άλλες οπτικές γωνίες, τώρα υπάρχει μια νέα γενιά που αξίζει την ευθύνη και τις σωστές προϋποθέσεις για τη λήψη αποφάσεων.

Ο Φοντ ξεκαθάρισε, ότι αντιτάχθηκε στην επιστροφή του Νεϊμάρ και εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα μπορεί να κρατήσει τον Μέσι.

«Είμαστε η Μπαρτσελόνα και ο σύλλογος είναι πιο σημαντικός από οποιονδήποτε. Ο Νεϊμάρ μας άφησε, μήνυσε την Μπαρτσελόνα και νομίζω ότι η επιλογή του είναι προφανής.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τον κρατήσουμε. Πέρα από την απογοήτευσή του, που είναι πιθανώς πολύ μεγάλη, υπάρχει η αγάπη του για την Μπαρτσελόνα. Πάντα έλεγε ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Εργαζόμαστε ακριβώς πάνω σε αυτό, για να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί. Αυτό θα θέλαμε να του πούμε και νομίζω ότι θα μας δώσει μια ευκαιρία».

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο