Τον ήθελε ο Σιμεόνε διαχρονικά, τον πήρε η Σεβίλλη

Ο Πάπου Γκόμες μετά από επτά χρόνια στην Αταλάντα, αποτέλεσε τη μεγάλη μεταγραφική κίνηση της Σεβίλλης αυτόν τον Ιανουάριο, έναν παίκτη που ήξερε και ήθελε αρκετές φορές στην Ατλέτικο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο 32χρονος Αργεντινός αποτελούσε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Αταλάντα, τα τελευταία χρόνια που άρχισε να πρωταγωνιστεί και η Σεβίλλη αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά από επτά χρόνια στους «Μπεργκαμάσκι».

Όπως αναφέρει η «AS», ο «Τσόλο» Σιμεόνε, ο οποίος είχε συνεργαστεί το 2010 με τον Γκόμες στη Σαν Λορέντζο, είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να τον φέρει στην Ατλέτικο.

Η πρώτη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν το καλοκαίρι του 2013, αλλά τότε ο παίκτης ερχόμενος στην Ευρώπη, πήγε στην Κατάνια. Η δεύτερη ήταν το 2015, αλλά τότε από τη διοίκηση επιλέχθηκε ο Κορέα, ενώ οι δυο τους, δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά στη Σαν Λορέντζο.

Ο Γκόμες τελικά πήγε στην Ισπανία, αλλά όχι για λογαριασμό του Σιμεόνε και της Ατλέτικο αλλά για τη Σεβίλλη, που έκανε μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις στην Ευρώπη, σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο με τον Αργεντινό.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο