Πωλητήριο στον Ντιέγκο Κόστα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να βάζει πωλητήριο στον Ντιέγκο Κόστα το καλοκαίρι του 2019, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Mundo Deportivo".

Δεν φαίνεται να στεριώνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Κόστα. Το συμβόλαιο του Ισπανού κεντρικού επιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2021, όμως δύσκολα θα παραμείνει στους "ροχιμπλάνκος".

Όπως υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα "Mundo Deportivo", η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να πουλήσει τον Ντιέγκο Κόστα την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Σιμεόνε έχει δηλώσει δημόσια ότι υπολογίζει τον 30χρονο Ισπανό για την επόμενη σεζόν, όμως δεν φαίνεται η διοίκηση των "ροχιμπλάνκος" να συμμερίζεται την άποψή του.

Η χαμηλή του απόδοσή Κόστα με τις 16 συμμετοχές και τα 2 γκολ στη La Liga, όπως και η συμπεριφορά του εκτός γηπέδου έχει δυσαρεστήσει τους ανθρώπους της Ατλέτικο. Η ομάδας της Μαδρίτης είχε δαπανήσει 66.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2018. Τώρα, όμως, η αξία του έχει πέσει και θα προσπαθήσει να τον πουλήσει όσο πιο ακριβά γίνεται, προκειμένου να περιοριστεί η ζημία.

Η σχέση της Ατλέτικο με τον Ντιέγκο Κόστα είναι άστατη. Από το 2007 που αποκτήθηκε από την Μπράγκα για 1.500.000 ευρώ παραχωρήθηκε σε αρκετές ομάδες ως δανεικός μέχρι και το 2012. Έκανε δύο γεμάτες σεζόν στους "ροχιμπλάνκος" και έτσι προέκυψε ενδιαφέρον της Τσέλσι, η οποία τον αγόρασε το 2014 για 38.000.000 ευρώ, μέχρι να επιστρέψει στη Μαδρίτη το 2018.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο