Ραντεβού Ρεάλ-Ατλέτικο με την αστυνομία για τις διαρρήξεις

Οι αστυνομικές Αρχές της Ισπανίας ανοίγουν φάκελο για τις διαρρήξεις που γίνονται και ρημάζουν τους ποδοσφαιριστές της La Liga. Κοινή δράση από Ρεάλ και Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Δώδεκα εφιαλτικούς μήνες ζουν οι ποδοσφαιριστές της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς συχνά πυκνά διαρρήκτες εισβάλουν στα σπίτια τους. Πιο πρόσφατο χτύπημα, αυτό στην οικεία του Ιάγκο Άσπας. Οι "ποντικοί" άρπαξαν 100.000 ευρώ από τον παίκτη της Θέλτα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα στην Ισπανία οι αστυνομικές Αρχές ανοίγουν φάκελο και θα πραγματοποιήσουν έρευνες για να βρουν τους δράστες. Μάλιστα, στη Μαδρίτη, η αστυνομία συναντήθηκε με τους υπεύθυνους ασφαλείας των Ατλέτικο και Ρεάλ.

Οι τρεις πλευρές συζήτησαν και η αστυνομία ενημέρωσε τους αρμόδιους ότι οι παίκτες πρέπει να σταματήσουν να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες σε περίπτωση που ταξιδεύουν, ώστε να μην δίνουν στίγμα στους ληστές.

Παράλληλα, αποφασίστηκε στις ακριβές γειτονιές όπου διαμένουν οι ποδοσφαιριστές ν' αυξηθούν οι περιπολίες της αστυνομίες, ενώ δεν αποκλείεται να μπει έξτρα φύλαξη από ιδιωτικές εταιρίες στα σπίτια των αθλητών μέσω των ομάδων τους.

sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο