Έκλεισε ήδη παίκτη για τον Γενάρη η Μίλαν

Τελειωμένη είναι η μεταγραφή του Πακέτα στη Μίλαν, κάτι που επιβεβαιώνουν πλέον και από τη Φλαμένγκο, με τον τεχνικό διεθυντή του συλλόγου να επισημαίνει ότι η συμφωνία έχει κλείσει από τις 9 Οκτωβρίου.

Το είχε ήδη επιβεβαιώσει ο Λεονάρντο για τη Μίλαν και πλέον ήρθε η ώρα του γενικού διευθυντή της Φλαμένγκο, Μπρούνο Σπιντέλ. Ο Λούκας Πακέτα από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα φορά τη φανέλα της Μίλαν. Υπενθυμίζουμε, ότι η μεταγραφή του 21χρονου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περί τα 35 εκατομμύρια ευρώ στους «ροσονέρι».

Αναλυτικά, ο γενικός διευθυντής της Φλαμένγκο δήλωσε: «λάβαμε τουλάχιστον 10 προσφορές για τον Πακέτα, αλλά της Μίλαν ήταν η καλύτερη. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα. Ο Κακά έχει γράψει ιστορία εκεί και οι Λεονάρντο και Μαλντίνι είναι δύο σημαντικά σημεία αναφοράς. Το Μιλάνο είναι η σωστή πόλη για να γίνει ο Πακέτα ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Πολλοί Βραζιλιάνοι έχουν πετύχει εκεί. Φτάσαμε γρήγορα σε συμφωνία με τη Μίλαν. Με κάλεσαν στις 6 Οκτωβρίου και στις 9 είχαμε κλείσει. Το να παίξουν στην Ευρώπη είναι το όνειρο πολλών ποδοσφαιριστών και δεν θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στον Πακέτα τους όρους, που του παρέχει η Μίλαν. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε τον τίτλο πριν φύγει».

Από: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο