Καμπρίνι για το σχόλιο περί Μαραντόνα και Νάπολι: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου»

Ο Αντόνιο Καμπρίνι ξεκαθάρισε την κατάσταση όσον αφορά ένα σχόλιο που... χρεώθηκε στο οποίο αναφέρθηκε υποτιμητικά στην Νάπολι, λέγοντας πως αν ο Μαραντόνο έπαιζε στην Γιουβέντους θα ζούσε ακόμα και τώρα.

Ο παλιός άσος της Γιουβέντους, βρέθηκε στο επίκεντρο αντιδράσεων από την πόλη της Νάπολη, όταν σύμφωνα με την La Repubblica σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε: «Θα ήταν ακόμα ζωντανός ο Μαραντόνα, αν τότε είχε έρθει να παίξει στην Γιουβέντους και δεν πήγαινε στην Νάπολι».

Όμως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Ιταλίας το 1982, ξεκαθάρισε πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν: «Είπα πως η αγάπη της Νάπολη ήταν τόσο δυνατή και αυθεντική που έφτασε σε σημείο... αρρώστιας. Δεν ήταν ένα ηθικό σχόλιο, απλά η ενέργεια της πόλης δεν μπορούσε να συγκρατήσει το πάθος για τον Μαραντόνα. Έκανα την σύγκριση με το περιβάλλον της Γιουβέντους στο οποίο ζούσα εγώ και το οποίο πιθανότατα θα τον προστάτευε από την ατμόσφαιρα. Απολογούμαι αν προσέβαλα κάποιον ή την Νάπολη» και πρόσθεσε: «Ο Μαραντόνα ήταν ένας θρύλος, ένας τζέντλεμαν». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο