Εγκατέλειψε και η Μίλαν την European Super League

H Mίλαν εγκατέλειψε το... σκάφος της ευρωπαϊκής Super League, αφήνοντας πλέον μοναδικούς «επιβάτες» τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Αυτό που αναμενόταν στην Ιταλία να γίνει επίσημο σύντομα, έχει ήδη επιβεβαιωθεί: Η Μίλαν δεν συμμετέχει πλέον στο πρότζεκτ της Super League!

Ο ιταλικός σύλλογος το ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά:

«Αποδεχτήκαμε την πρόσκληση για συμμετοχή στο πρότζεκτ της Super League με την πραγματική πρόθεση να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή διοργάνωση για τους οπαδούς ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο και προς το συμφέρον του συλλόγου και των δικών μας οπαδών. Η αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά η εξέλιξη είναι απαραίτητη για την πρόοδο και οι δομές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχουν εξελιχθεί και αλλάξει κατά τις δεκαετίες. Ωστόσο, οι φωνές και οι ανησυχίες των οπαδών σε όλο τον κόσμο έχουν εκφραστεί σαφώς για τη Super League, και η Μίλαν πρέπει να είναι ευαίσθητη στη φωνή εκείνων που αγαπούν αυτό το υπέροχο άθλημα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να παραδώσουμε ένα βιώσιμο μοντέλο για το ποδόσφαιρο» ανέφερε η ανακοίνωση της Μίλαν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο