Δεν υπάρχει δεύτερη: Η Ντιλέτα μας… απογείωσε! (pics)

Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις- είναι πιο γνωστή πια και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν στο εξαιρετικά σκληρό ιταλικό πρωτάθλημα.

Κι όμως, καταφέρνει εδώ και μια τετραετία σχεδόν να επισκιάζει τους αστέρες της Serie A, τραβώντας όλα τα βλέμματα προς το μέρος της και κάνοντας γηπεδούχους, φιλοξενούμενους, διαιτητές, φιλάθλους (έστω την παλιά καλή εποχή της κανονικότητας…) και τηλεθεατές να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Λογικό: μιλάμε άλλωστε για τη θεά Ντιλέτα Λεότα!

Η πανέμορφη Ιταλίδα ξεκίνησε την καριέρα της στην αθλητική δημοσιογραφία πριν από μια πενταετία από την Serie B (τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου) και ανέβηκε τάχιστα τα σκαλιά στην ιεραρχεία.

Πλέον είναι η πιο αναγνωρίσιμη γυναίκα δημοσιογράφος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και έχει έναν λογαριασμό στο instagram που κάνει το ανδρικό κοινό να παραληρεί ξανά και ξανά και ξανά.

Επίσης λογικό: η Ντιλέτα ανεβάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα φωτογραφίες επιδεικνύοντας το αψεγάδιαστο κορμί της και οι καμπύλες της προκαλούν ζάλη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η τελευταία της ανάρτηση (αλλά και μερικές προηγούμενες) που… ξέκαναν κόσμο.

Νομίζετε πως λέμε υπερβολές;

Δείτε τις φωτό και θα συμφωνήσετε μαζί μας:

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο