Ξανά μαζί Γουάντα - Ικάρντι!

 Με ένα μήνυμα στα social media η Γουάντα Νάρα ανακοίνωσε πως είναι ξανά μαζί με τον Μάουρο Ικάρντι.

Τον τελευταίο καιρό Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους με τον χωρισμό τους και την εξωσυζηγική σχέση του Αργεντίνου φορ, ωστόσο μετά από σχεδόν 1 μήνα η Νάρα με ένα μήνυμά της στα social ανακοίνωσε πως είναι ξανά μαζί και πιο δυνατοί από ποτέ.

«Οι φωτογραφίες που ανεβάζω τους τελευταίους μήνες δείχνουν πόσο καλοί ήμασταν και πόσο χαρούμενοι. Ήμουν πολύ πληγωμένη από αυτό που συνέβη. Κάθε μέρα ζητούσα από τον Μάουρο διαζύγιο. Όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε γυρισμός, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, ότι αν ο χωρισμός ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσει τόσος πόνος, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε.

Πήγαμε στον δικηγόρο. Σε δύο μέρες ο Μάουρο αποδέχθηκε όλους τους όρους και υπογράψαμε τη συμφωνία. Την επόμενη μέρα μου έγραψε ένα γράμμα που κανείς δεν μου είχε γράψει ποτέ: “Σου έδωσα τα πάντα και έχεις τα πάντα, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο”.

Και εκεί συνειδητοποίησα κάτι: ότι έχοντας τα πάντα, δεν έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η άσχημη στιγμή που περνάμε θα μας δυναμώσει ως ζευγάρι και ως οικογένεια.

Το σημαντικό είναι ότι είχαμε και οι δύο την ελευθερία να βάλουμε ένα τέλος στην 8χρονη ιστορία μας, αλλά με την ψυχή μας κουρασμένη από το κλάμα, επιλέξαμε ξανά ο ένας τον άλλον ελεύθερα. Σε αγαπώ Μάουρο Ικάρντι».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο