Γιουβέντους: «Ενδιαφερθήκαμε για Ικάρντι, κοιτάζουμε Τζανιόλο»!

Ο Φάμπιο Παράτιτσι επιβεβαίωσε ότι η Γιούβε ρώτησε την Ιντερ εάν πουλάει τον Αργεντινό επιθετικό, ενώ δεν αρνήθηκε ότι παρακολουθούν και το νέο ταλέντο της Ρόμα.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γιουβέντους έδωσε τροφή για κουβέντα στην Ιταλία, καθώς αναφέρθηκε μεταγραφικά στα πιο καυτά ονόματα αυτή τη στιγμή στο Καμπιονάτο, τους Μάουρο Ικάρντι και Νικολό Τζανιόλο. Με τον Αργεντινό φορ και την Ιντερ να έχουν σοβαρό πρόβλημα στη σχέση τους, η τοποθέτηση του Φάμπιο Παράτιτσι, αν και ήταν έμμεση, ανάβει ακόμα περισσότερο τη σχετική φημολογία αναφορικά με τη Γιούβε.

«Θέλω να ενημερώσω αρχικά ότι από το καλοκαίρι, δεν υπήρξε καμία ενόχληση προς την Ιντερ για τον Ικάρντι. Αυτό που κάναμε τότε, ήταν απλά να τους ενημερώσουμε ότι ενδιαφερόμαστε, σε περίπτωση που εκείνοι αποφασίσουν να τον πουλήσουν, όπως συμβαίνει δηλαδή ανάμεσα στους συλλόγους σε τέτοιες περιπτώσεις».

Ο Παράτιτσι εμφανίστηκε κάπως πιο αινιγματικός, αλλά δεν διέψευσε ότι τους απασχολεί και η περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού της Ρόμα, ο οποίος βγάζει μάτια φέτος: «Είμαστε χαρούμενοι που συνδέονται μεταγραφικά με τη Γιουβέντους νεαροί και ταλαντούχοι Ιταλοί παίκτες. Τους παρακολουθούμε όλους».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο