Πουλλαϊδης: "Να αναδείξουμε Κύπριους διαιτητές"

Για την παρουσία των ξένων διαιτητών και τη στήριξη της Ανόρθωσης στους κύπριους διαιτητές, αναφέρθηκε ο μεγαλομέτοχος Χρίστος Πουλλαιδης.

Για την κάθοδο των ξένων διαιτητών: «Η πάγια θέση μας είναι να στηρίζουμε τους Κύπριους διαιτητές. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Είναι υποτιμητικό να ζητάμε από τρίτες χώρες διαιτητές. Λάθη γίνονται και αδικηθήκαμε παράφορα σε 1-2 παιχνίδια ως Ανόρθωση. Δεν είναι λόγος να καταδικάσουμε όλους τους διαιτητές. Πρέπει να φτιάξουμε υποδομές για να αναδείξουμε διαιτητές και να τους στέλνουμε και στο εξωτερικό».

Αν ήταν καλύτερο το πρωτάθλημα με τους ξένους: «Δε συμφωνώ κατ΄ ανάγκη. Είναι δουλειά της ομοσπονδίας. Είχαμε τέσσερις μήνες για να κάνουν αλλαγές. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και πρέπει να γίνουν με το κατεπείγον. Να φέρουν νεαρά παιδιά πάνω να δούμε τι θα κάνουμε».

Αν δεν καταφέρουν να ανταποκριθούν: «Να το δουν ΚΟΠ και σύνδεσμος διαιτητών. Δεν είναι θέμα της Ανόρθωσης να αποφασίσει αν θα έρθουν ξένοι. Αν είναι ανάγκη και εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια τότε εντάξει».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο