Αποστολάκης: "Μου έδειξαν πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο ΑΠΟΕΛ"

Δηλώσεις στην κάμερα του ΑΠΟΕΛ, παραχώρησε η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού στην ομάδα. Ο Κώστας Αποστολάκης εξέφρασε τη σιγουριά του για τη γρήγορη προσαρμογή, ενώ χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ ως το μεγαλύτερο σύλλογο της Κύπρου και ένα από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα. Ο 21χρονος Ελλαδίτης υπογράμμισε ότι ένας λόγος που ήρθε στην ομάδα της Λευκωσίας ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και πρόσθεσε ότι θα δίνει σε κάθε παιχνίδι το 100% προκειμένου να βγάλει ασπροπρόσωπους το σύλλογο και τον κόσμο. 

«Φεύγω από το σύλλογο που ανδρώθηκα και από την πόλη μου, την Αθήνα και έρχομαι σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο. Κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Ελπίζω να είναι γρήγορη η προσαρμογή και από ότι έχω δει πιστεύω θα είναι γρήγορη. Καλύπτει τις προσδοκίες μου, φάνηκε από την πρώτη στιγμή και είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ. Είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, η διοίκηση και οι παίκτες με πήραν από το χέρι, από κοντά και μου έδειξαν πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο ΑΠΟΕΛ που έχει κάνει μεγάλες πορείες στην Ευρώπη, ο μεγαλύτερος στην Κύπρο και από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα γιατί από ότι είδα ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνικός σύλλογος. Σίγουρα ένας λόγος είναι ο κ. Μαρίνος, ο οποίος ταν έγινα επαγγελματίας ήταν αυτός που με ανέβασε στην πρώτη ομάδα».

Που παίζει: «Δεξί μπακ. Ξεκίνησα ως 8άρι αλλά στα τελευταία δυο χρόνια παίζω δεξί μπακ».

Τι να περιμένει ο κόσμος: «Δεν έχουν σημασία τα λόγια. Θα δίνω το 100% ώστε να βγάλω ασπροπρόσωπους το σύλλογο και τον κόσμο».  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο