Ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας ο Παπασταύρου

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού θα συνεδριάσει την Πέμπτη όπου μεταξύ άλλων θα εξετάσει όλες τις δηλώσεις και διάφορα άλλα γεγονότα που έχουν γίνει από την ημέρα που έχει διοριστεί η εν λόγω επιτροπή. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Επιτροπή έχει καλέσει τον πρόεδρο της Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου θα παρουσιάσει στοιχεία που αφορούν καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί στο παρελθόν και σαφώς θα ζητηθούν στοιχεία για τα όσα ανέφερε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή.
 
Αντιδρά η Ανόρθωση
Η χθεσινή τοποθέτηση του Σταύρου Παπασταύρου για τον πρόεδρο της Ανόρθωσης Ευγένιο Χαμπουλά θα φέρει την αντίδραση της «Κυρίας». Εντός της ημέρας θα εκδοθεί ανακοίνωση απαντώντας σε όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ομόνοιας ενώ ταυτόχρονα θα εισηγηθεί τρόπους χειρισμού των δηλώσεων του. Επίσης σήμερα ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλάς, θα περάσει την πόρτα του ΤΑΕ για να καταθέσει για τόσα έγιναν το Σάββατο στο «Αντ. Παπαδόπουλος».
 
«Βγάζει τη γλώσσα του περίπατο»
Ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου με γραπτή του δήλωση (ΔΕΣ ΕΔΩ) απάντησε στα όσα των κατηγόρησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο