Νέο ντέρμπι, νέα πρόκληση για την «Κυρία»

Από ντέρμπι σε ντέρμπι η Ανόρθωση… Μετά την Ομόνοια σειρά παίρνει ο Απόλλωνας και πάλι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ήταν πολύ έντονος ο απόηχος του αγώνα με την Ομόνοια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κολλήσει εκεί η «Κυρία». Οι προκλήσεις συνεχίζονται για τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους παίχτες του που οφείλουν να δείξουν χαρακτήρα και αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να φτάσουν στη νίκη.

Είναι γενικώς παραδεκτό ότι η εκκίνηση της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακή (από πλευράς απόδοσης (διότι βαθμολογικά έκανε τη δουλειά της) και ασφαλώς οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι έφυγαν βασικά γρανάζια από τη γραμμή κρούσης της ομάδας (Κατσαράβα, Ντούρις, Ράγιος). Και σε κάθε αλλαγή χρειάζεται χρόνος. Τόσο με την Πάφο όσο και με την Ομόνοια είχε κάποια θέματα δημιουργίας επικίνδυνων φάσεων η Ανόρθωση και το γεγονός ότι σκόραρε με πέναλτι, μπορεί να λέει και κάτι, αν και η αλήθεια είναι ότι έχασε και κάποια άχαστα…

Ο Κετσπάγια στηρίζει πολλά στις προσθήκες του Ισραηλινού Ντορ Μίχα και του Γεωργιανού Γκιόργκι Κβιλιτάια. Πρόκειται για δύο παίχτες με ποιότητα και εμπειρία που έχουν τα φόντα να ανεβάσουν επίπεδο την επιθετική λειτουργία της ομάδας.  Είναι ακόμη και ο Μανιάς που πρόσφατα μπήκε στην ομάδα. Και όπως φάνηκε και με την Ομόνοια, αλλά και με την Πάφο η Ανόρθωση διατηρεί την περσινή «φλόγα» της δυναμικής πρωταγωνίστριας και κυρίως την ποιότητα της. Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι και με το επιθετικό μπόλιασμα που θα γίνει με τους νέους, τα στοιχεία αυτά θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη ισχύ.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο