Παπασταύρου: "Έχουμε ακόμα πολλά να πετύχουμε, δίψα για μεγαλύτερες επιτυχίες"

Η πρώτη αντίδραση - ανάρτηση από τον πρόεδρο της Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου ήρθε δύο μέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα την είσοδο της σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ανάρτηση του κ.Παπασταύρου:

"Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μετά την ιστορική επιτυχία. Γνωρίζω τι σημαίνει για την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ξέρω πόσο πολύ το ήθελε ο κόσμος, πόσες φορές έφτασε κοντά η ομάδα και πόσο το είχε ανάγκη ολόκληρο το οικοδόμημα. 

Η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία. Ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας, της εργατικότητας και του επαγγελματισμού όλων στην ομάδα και προ πάντων της υπευθυνότητας, της αφοσίωσης και του σεβασμού που δείχνουν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, την ιστορία και τον κόσμο της.  

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τη διευθυντική ομάδα, την τεχνική ηγεσία, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, το προσωπικό και ασφαλώς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον οποίο αφιερώνω αυτήν την πρόκριση για όλα όσα έχει κάνει για τον Σύλλογο, ειδικά στις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές των προηγούμενων χρόνων.  

Έχουμε ακόμα πολλά να πετύχουμε και μεγάλους στόχους να υλοποιήσουμε. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο με πίστη, αποφασιστικότητα και ακόμη μεγαλύτερη «δίψα» για επιτυχίες".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο