"Οι ξένοι ανέβασαν το κυπριακό ποδόσφαιρο πολύ ψηλά"

Ο Κώστας Φασουλιώτης τοποθετήθηκε στο Ράδιο Πρώτο για τους Ευρωπαίους αλλά και για τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά.

Οι δηλώσεις του κ. Φασουλιώτη στο Ράδιο Πρώτο:

"Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες μας που τα κατάφεραν στην Ευρώπη. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους ξένους ποδοσφαιριστές που ανέβασαν το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είμαι υπερ των Κύπριων, όμως οι ξένοι το ανέβασαν πολύ ψηλά. Δεν είναι μόνο τα λεφτά που παίρνουν".

"Οταν παίζεις εκτός και μόνο παιχνίδι και βάλεις τέσσερα τέρματα είναι ... Ήρθαν σημαντικοί παίκτες για τον ΑΠΟΕΛ, είναι γεμάτη ομάδα τώρα. Πρέπει να συνεχίσει έτσι, έδειξε ότι έδωσε συνέχεια από το ματς με την ΑΕΛ. Με την Τζιλάνι άρχισε η κριτική, όμως κάποια φορά πρέπει να είμαστε ίσιοι. Όταν προηγείται ο άλλος σε μονό ματς και σπίτι του, ξέρετε τι ειπώθηκε στα πρώτα λεπτά. Είχε μία πολύ καλή εμφάνιση, πρέπει να συνεχίσει με την ίδια σοβαροτητα και ποιότητα. Αν συγκρίνω το ΑΠΟΕΛ πριν 15 μέρες... Ο Ενσούε είναι παίκτης για τον ΑΠΟΕΛ, ο Ανουάρ έδειξε τη ποιότητα του. Όμως αυτά είναι λόγια μετά από μία καλή εμφάνιση. Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε τις ομάδες μας με μία αρνητική εμφάνιση. Ο κόσμος να αρχίσει να σκέφτεται ότι η διοίκηση επενδύει και στο οικονομικό κομμάτι".

"Ο Μπεργκ ήθελε να πάρει το ματς όσο πιο μακριά μπορούσε, κάποιοι προπονητές έχουν τις δικιές τους φιλοσοφίες. Ο Ουζουνίδης είναι πολύ καλός προπονητής, ο ίδιος είναι στις προπονήσεις και ξέρει τι γίνεται".

"Ο Ανουάρ είναι ίσως ο καλύτερος αμυντικός χαφ που ήρθε μετά και το Νούνο, βλέπουμε ξανά τον Μοράις να παίζει. Δεν γίνεται μέσα από μερικές προπονήσεις να παρουσιάζεται με αυτό τον τρόπο".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο