Λέζιακς: "Ποτέ στη ζωή μου δεν έζησα τέτοιους πανηγυρισμούς"

Ο Γιαν Λέζιακς μίλησε στην κάμερα της Ομόνοιας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στην μεγάλη πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα και τους πανηγυρισμούς μετά το παιχνίδι. 

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θα προετοιμαστούμε και θα κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Παίζουμε κάθε τρεις μέρες και κουραζόμαστε. Αυτά είναι τα κλειδιά και μετά θα εξαρτηθεί από εμάς.

Προσωπικά μου αρέσει αυτό, όπως και στους άλλους παίκτες γιατί δεν προπονείσαι συνεχώς, δίνεις παιχνίδια και αν συνεχίζεις με νίκες, όλοι είναι χαρούμενοι.

Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά θα είναι διαφορετικά σε σχέση με το φιλικό. Θα είναι 50-50 και ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο, να το προσπαθήσουμε πολύ για να βγει αληθινό.

Ήξερα πως είμαστε καλοί στα πέναλτι και πως ο Φαμπιάνο θα αποκρούσει κάποια. Σκεφτόμουν και τον Ερυθρό Αστέρα γιατί ήταν και αυτοί κουρασμένοι. Αν είσαι πολύ κουρασμένος, τότε θα κάνεις λάθος. Έκαναν λάθη και κερδίσαμε.

Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Γιατί ήξερα ότι για πρώτη φορά πάμε σε ομίλους και στα play off.

Ήταν πολύ ωραία. Ποτέ στη ζωή μου δεν έζησα τέτοιους πανηγυρισμούς. Όλοι ήταν χαρούμενοι και ήμασταν ενθουσιασμένοι για την πρόκριση.

Να συνεχίσετε την απίστευτη στήριξη και στο γήπεδο

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο