Με Σεού «δένει το γλυκό» στο κέντρο

Η προσθήκη του Σεού φαντάζει ιδανική με βάση το προφίλ και την αγωνιστική αξία του Νιγηριανού.

Από τη μία το τεχνικό, αρχοντικόν παιχνίδι το Ζόρντι Γκόμεθ. Παραδίπλα η μεθοδικότητα, η ηρεμία και η εξαιρετική αίσθηση του χώρου από τον Βίτορ Γκόμες. Και πλέον η δύναμη, η έκρηξη, τα τρεξίματα του Σεού. Που βέβαια διαθέτει και την απαιτούμενη (μάλλον και παραπάνω) τεχνική κατάρτιση.

Ο Μπεργκ μπορεί κάλλιστα να συνδυάσει όποιο δίδυμο επιθυμεί, αλλά και να χρησιμοποιήσει και τους τρεις, αφού μαζί φέρνουν όλο το πακέτο που χρειάζεται η μεσαία γραμμή. 

Η «τρόικα» γίνεται βέβαια εύκολα καρέ, αφού υπάρχει ο υπερπολύτιμος Κούσουλος. Αλλά και πεντάδα με Τζιωνή και εξάδα με Κίκο. 

Το ντόμινο Σεού

Η άφιξη του 27χρονου φέρνει και ένα ντόμινο στο βάθος της ομάδας, πέραν της μεσαίας γραμμής. Ο Κούσουλος ελευθερώνεται και  μπορεί πλέον να δώσει περισσότερες λύσεις σαν δεξί μπακ πίσω από τον Μαυρία. Δεξιά μπορεί να πάιξει φυσικά και ο Σεού. Αυτό σημαίνει ότι ο Χούμποτσαν επιτέλους θα μπορεί να είναι ο κλασικός τρίτος στόπερ που θα δώσει ανάσες και εναλλακτική (ποιότητας) επιλογή στους Λούφτνερ, Λανγκ... Και μιλώντας για Μαυρία, οι επιλογές του επιτρέπουν να προσφέρει, εφόσον χρειαστεί, και ως ακραίος επιθετικός μέσος. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο