Τα ερωτήματα των Red Rebels για το... μπάχαλο με τα κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα

Η ανίχνευση δέκα κρουσμάτων κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νέας Σαλαμίνας προκάλεσε την αναβολή της δευτεριάτικης αναμέτρησης με τη Δόξα Κατωκοπιάς, αλλά και ερωτήματα, κάποια εκ των οποίων συμπεριλήφθηκαν σε ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Red Rebels:

Παρακολουθούμε το μπάχαλο που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες με το θέμα θετικών κρουσμάτων στο σωματείο μας και έχουμε διάφορα ερωτήματα.

Γιατί το χημείο ενημέρωσε οτι οι αθλητές του σωματείου μας ήταν αρνητικοί και ώρες αργότερα ζήτησαν επανεξέταση; Θέσατε σε κίνδυνο χιλιάδες κόσμου επιτρέποντας στους παίκτες με κρούσματα να φύγουν εκείνη την νύχτα.

Γιατί η ΚΟΠ δεν ανάγκασε την ομάδα του Λιοπετριού να κάνει εξέταση κορωνοϊού;

Γιατί δεν διατάχθηκε ακόμα να γίνει έλεγχος σε όλες τις ομάδες; Κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν είχε συμπτώματα. Γιατί να μην έχουν και σε άλλες ομάδες;

Το πρωτόκολλο που είναι σε εφαρμογή απ’ όσο φαίνεται δεν προστατεύει κανένα και είναι ασαφές. Δεν ενδιαφέρεστε για την υγεία όσων εργάζονται στον χώρο του αθλητισμού;

Η θέση του Συνδέσμου μας είναι κάθετη και ξεκάθαρη. Πάνω απ όλα η υγεία όλων μέσα στο σωματείο μας και των οικογενειών τους. Θέλουμε να δηλώσουμε την στήριξη μας σε όλα τα μέλη του οικοδομήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου. Όποιος έχει ανάγκη το οτιδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Έπειτα για τις προθέσεις της ομοσπονδίας να εκβιάσει το σωματείο μας στο να αγωνιστεί, ενώ έχει να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που ξετυλίγονται τώρα δεν μας έρχεται ως έκπληξη. Όπως και να έχει και τα Grassroots αν θέλετε εν να τα κατεβάσουμε και θα είμαστε πρώτοι υποστηρικτές τους.

Καλή ανάρρωση στους ποδοσφαιριστές μας και το προπονητικό επιτελείο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο