«Αν δεν ερχόταν ο παίκτης θα ήταν πολύ χειρότερα»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή «τρανζίσιον» για τα 11 κρούσματα στην ομάδα και τις επόμενες κινήσεις της ομάδας. Όπως τόνισε ο κ. Λάζος το χειρότερο σενάριο ήταν να μην ερχόταν θετικός ο νέος παίκτης και να μην περνούσαν από τεστ οι υπόλοιποι παίκτες και να έπαιζαν με Δόξα.

 

Οι δηλώσεις του:

«Προσπαθούμε να κρατάμε σε ενημέρωση όλου. Δεν έχουν σταματημό τα τηλεφωνήματα ακια οι διεργασίες. Υπάρχουν 11 θετικά κρούσματα, εν αναμονή αποτελεσμάτων. Έχουν πραγματοποιηθεί επαναληπτικά τεστ σε όσους έχουν βρεθεί θετικοί και αρνητικοί.

Έχουμε θέσεις προτεραιότητα την υγεία των παικτών και των οικογενειών τους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι καλά. Το θετικό είναι ότι όλα τα κρούσματα είναι ασυμπτωματικοί. Επικεντρωνόμαστε στην ψυχολογική στήριξη. Να δούμε από που προήλθε αυτή η αλυσίδα και να την σπάσουμε.

Αν δεν ήταν θετικός ο νέος ποδοσφαιριστής δεν θα πηγαίναμε για τεστ. Δεν είναι από εκεί που ξεκίνησε. Οι πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι δεν είναι από εκεί που ξεκίνησε ο ιός. Πρέπει να βρούμε από που ξεκίνησε η αλυσίδα. Το αρνητικό είναι ότι ήταν ασυμπτωματικοί και δεν μπορέσαμε να το περιορίσουμε. Ελπίζουμε ότι θα είναι οι υπόλοιπο αρνητικοί.

Ασφαλώς θα πάει για αναβολή το παιχνίδι της Παρασκευής. Έξι μέρες δεν έχει γίνει προπόνηση. Υπάρχουν εκκρεμότητες με τα τεστ και δεν ξέρουμε αν υπάρχουν κι άλλα θετικά κρούσματα. Δεν είναι εφικτό να γίνει ο αγώνας με τον Ερμή.

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Δεν μας απασχολεί σε καμία περίπτωση το αγωνιστικό. Το χειρότερο θα ήταν να μην ερχόταν ο νέος παίκτης και να βρισκόταν θετικός. Σημαίνει θα έπαιζαν όλοι στο παιχνίδι με τη Δόξα. Φαίνεται ότι η μετάδοση είναι πολύ εύκολη.

Μέχρι το απόγευμα θα ξέρουμε τα αποτελέσματα για τα αρνητικά τεστ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο