Νέα Σαλαμίνα: ''Καλούμε άμεσα τον κύριο Αγαθαγγέλου όπως ανακαλέσει τις δηλώσεις του''

Η Νέα Σαλαμίνα με την πιο κάτω ανάρτηση τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Πέτρου Αγαθαγγέλου και τον καλεί να τις ανακαλέσει.

Αναλυτικά:

''Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ με έκπληξη άκουσε σε ραδιοφωνικό σταθμό τις δηλώσεις του κυρίου Αγαθαγγέλου, ο οποίος είναι επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Κ.Ο.Π.

Καλούμε άμεσα τον κύριο Αγαθαγγέλου όπως ανακαλέσει τις δηλώσεις του.

Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσουμε τα νόμιμα δικαιώματα του σωματείου μας, καθώς σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν αυτά που έχουν αναφερθεί.

Θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:

1. Ο ποδοσφαιριστής μας έχει έρθει στην Κύπρο με αρνητικό τεστ από χώρα κατηγορίας Β, τη Δευτέρα 14/9.

2. Χωρίς να το απαιτεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΚΟΠ και με δική μας πρωτοβουλία, πριν τον εντάξουμε στις προπονήσεις, προχωρήσαμε σε νέο τεστ την Τετάρτη 16/9, αναμένοντας τα αποτελέσματα ούτως ώστε σε περίπτωση που το αποτέλεσμα ήταν ξανά αρνητικό, να μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να ενταχθεί την επόμενη μέρα στις προπονήσεις της ομάδας.

3. Ο ποδοσφαιριστής μέχρι και την Τετάρτη δεν είχε ενταχθεί στις προπονήσεις.

4. Την Πέμπτη 17/9 το αποτέλεσμα του τεστ του ποδοσφαιριστή βγήκε θετικό και ο ποδοσφαιριστής απομονώθηκε άμεσα σε εστία αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρνακα (χώρο που το κράτος υποδεικνύει).

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας που μας στάλθηκε χθες 20/9, οι ποδοσφαιριστές που θεωρούνται στενές επαφές τίθενται σε καραντίνα. Ως εκ τούτου, με απόφαση του Δ.Σ., ανεστάλησαν οι προπονήσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει η υγειονομική κατάσταση.

Παράλληλα θα θέλαμε να καλέσουμε την ομάδα ιχνηλάτησης που επικαλέστηκε ο κύριος Αγαθαγγέλου, να επιβεβαιώσει αν έχουν τηρηθεί τα πρωτόκολλα για την απομόνωση του ποδοσφαιριστή.

Στις δύσκολες στιγμές που περνά το σωματείο μας, καλούμε όλους να είναι πιο προσεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, διασταυρώνοντας πρώτα όλα τα γεγονότα.

Με αίσθημα ευθύνης είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση που επικρατεί στο σωματείο μας και το ίδιο αναμένουμε και με όσους ασχολούνται και τοποθετούνται δημόσια για αυτά τα θέματα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ''

Ροη ειδησεων
Ολυμπιακός κόντρα στη Μαρσεϊγ για το Champions League, Μπάγερν – Ατλέτικο Μ. και Άγιαξ - Λίβερπουλ, όλα με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan
Ολυμπιακός κόντρα στη Μαρσεϊγ για το Champions League, Μπάγερν – Ατλέτικο Μ. και Άγιαξ - Λίβερπουλ, όλα με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan
Κλεισιμο