Σε κοινό χώρο τα 18 κρούσματα

Πολλαπλές οι ενέργειες της Ν.Σαλαμίνας την στιγμή που η ΚΟΠ και ιδιαίτερα ο Γιώργος Κούμας βρίσκεται στο πλευρό της
 
 Σείεται με όλη την σημασία της λέξεως η Ν.Σαλαμίνα. Ένα κοινωνικό – αθλητικό  σύνολο, έχει «χτυπηθεί» από την πανδημία. Όλα έχουν παγώσει και όλοι επικεντρώνονται στον παράγοντα άνθρωπο. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός την δεδομένη στιγμή περνά σε δεύτερη μοίρα. Τα 18 συνολικά θετικά κρούσματα στον ιο covid 19 έχει δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση και είναι άγνωστο ποια θα είναι η επόμενη ημέρα.
Ήδη η διοίκηση της Ν.Σαλαμίνας εδώ και μέρες κινείται αποκλειστικά για την στήριξη όλων εκείνων που έχουν προσβληθεί από το ιο. Τα 18 μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας διαμένουν μαζί σε χώρο της Λάρνακας και συγκεκριμένα σε πρώην ξενοδοχείο. Ταυτόχρονα, θα γίνει ιχνηλατήσει στις οικογένειες όλων. Υπάρχει επικοινωνία με τις οικογένειες όλων εκείνων που κατοικούν στο εξωτερικό για ψυχολογική στήριξη ενώ η διοίκηση της Ν.Σαλαμίνας προσφέρει την παραμικρή βοήθεια προς όλους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
 
Μεγάλη προσπάθεια από τον Κούμα
Από την πρώτη στιγμή η ΚΟΠ και ιδιαίτερα ο πρόεδρος της Γιώργος Κούμας βρίσκονται στο πλευρό της Ν.Σαλαμίνας. Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να λύσει από την πλευρά όσα προβλήματα ή θέματα έχουν προκύψει. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας, χθες ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ηλεκτρονικά τις θέσεις τους για τον τρόπο χειρισμού του θέματος από πλευράς ΚΟΠ.

Επίσης πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εντός της ημέρας θα προκύψουν οριστικές αποφάσεις από την Ομοσπονδία τουλάχιστον σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος του θέματος. Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος με 16 ποδοσφαιριστές σε καραντίνα για 15 ημέρες, ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παίξει η προσφυγική ομάδα. Επομένως η λύση για αναβολή του αγώνα με τον Ερμή φαντάζει το πιο λογικό. Θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΚΟΠ δεν αναφέρεται τι γίνεται σε περίπτωση που σε μια ομάδα υπάρχουν τόσα πολλά κρούσματα.  Επίσης πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχει προβληματισμός, τουλάχιστον αυτή την στιγμή σε μικρό βαθμό, για το ζήτημα τι θα πράξει η ΚΟΠ αν παρόμοια γεγονότα παρουσιαστούν και στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς.
 
Στο πλευρό της Ερμής και Πάφος
Ερμής και Πάφος, τα δυο σωματεία με τα οποία βάσει προγράμματος η Ν.Σαλαμίνα θα αγωνιστεί για την 5η και 6η αγωνιστική αντίστοιχα, εξέφρασαν την στήριξη τους προς το προσφυγικό σωματείο και είναι διατεθειμένοι να  συμφωνήσουν για την αναβολή των αγώνων τους καθώς δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν μια αποδεκατισμένη ομάδα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο