Δίπλα στην Νέα Σαλαμίνα ο Σύνδεσμος Προπονητών

Την αμέριστη στήριξή του στην ομάδα της Αμμοχώστου εκφράζει ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου μέσω ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών:

"Σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες που βιώνει η Νέα Σαλαμίνα, μετά την εμφάνιση θετικών κρουσμάτων του COVID-19 στην ομάδα της, ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, επιθυμεί να εκφράσει την αμέριστη στήριξή του τόσο στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο αλλά και στις οικογένειές τους.

Όλος σχεδόν ο πλανήτης, τους τελευταίους μήνες ταλανίζεται από την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, και όπως διαφάνηκε δεν κάνει διακρίσεις ακόμη και στον ποδοσφαιρικό μας κόσμο. Οφείλουμε όλοι μας λοιπόν, να τηρούμε τους κανόνες, προστατεύοντας πρώτα τον εαυτό μας και έπειτα τους γύρω μας, αφού προτεραιότητα είναι η υγεία μας.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών, θέλει να τονίσει ωστόσο για ακόμη μια φορά ότι η σκέψη του βρίσκεται στην ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία θα απέχει για ένα διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους, μέχρις ότου φέρουν όλα καλώς.

Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα της ΚΟΠ και τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα μας, είμαστε βέβαιοι ότι το ιστορικό σωματείο της Νέας Σαλαμίνας, θα επιστρέψει ξανά πιο δυνατό και ισχυρό στα γήπεδα της Α’ κατηγορίας".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο