Τα νέα δεδομένα και πότε αναβάλλεται ένας αγώνας (δηλώσεις)

Για την συνάντηση της ΚΟΠ με το υπουργείο υγείας και τις αποφάσεις που πάρθηκαν (ΔΕΣ ΕΔΩ) μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής. 

Τι είπε: 

«Δεν είχα ενημέρωση επίσημα. Περιμένουμε ανακοινώσεις. Θα πρέπει να ζήσουμε τον κορωνοϊο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην ζωή μας. Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Θα πρέπει να ελέγξουμε την κατάσταση. Ευχόμαστε να σταματήσει αυτό το κακό με τα κρούσματα»

«θα επιλέγονται 20 σωματεία και 5 άτομα θα υποβάλλονται σε έλεγχο κάθε εβδομάδα. Αν προσθέσουμε και τις 7 χιλιάδες θα είναι κάποια βήματα μπροστά για να προλάβουν λοιμώξεις». 

«Αυτό που αποφασίστηκε σήμερα μετά την σύσκεψη θα γίνουν φέρουμε άτομα εκτάκτως από τον τομέα της υγείας για να εκπεδεύσουν τα σωματεία. Ετοιμάζεται μια περίληψη του πρωτοκόλλου για να ξέρουν τα σωματεία τι να κάνουν». 

«Στην πρώτη κατηγορία όλα τα αποδυτήρια είναι καλά. Το πρόβλημα είναι σε άλλα γήπεδα. Θα πρέπει μνα είναι 24 τετραγωνικά μέτρα. Θα πρέπει σε ανοικτό χώρο να υπάρχουν τέντες (προσωρινές καταστάσεις) για τις ανάγκες των ομάδων. Δεν γίνεται έκπτωση στο πρωτόκολλο». 

«Δεν υπήρξε ποτέ στο τραπέζι για αναβολή των παιχνιδιών. Θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό». 

«Ήδη οι δυο ομάδες έχουν ιδιοποιηθεί να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Το πρωτόκολλο λέει στους υγιείς παίκτες να επιστρέψουν τις προπονήσεις. Και το πρωτόκολλο λέει για αυτούς τους παίκτες προπόνηση-αγώνα και σπίτι μόνο. Πρέπει με κάποιο τρόπο να προχωρούν και οι διοργανώσεις για να τελειώνουν. Πέρασαν των 4 κρουσμάτων αναβάλλεται ο αγώνας». 

«Να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση σε όλους και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε»

Ροη ειδησεων
Πλούσιο Ευρωπαϊκό μενού με Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γ. – Λειψία για το UEFA Champions League, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan
Πλούσιο Ευρωπαϊκό μενού με Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γ. – Λειψία για το UEFA Champions League, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan
Κλεισιμο